Beşaslan Meryem Zor İlkokulu
Beşaslan Mahallesi Reyhanlı/HATAY

VİZYON

Okulumuzun öğrencilerini her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları muassır medeniyetler seviyesine yükseltmek.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Kütüphane Kitap Sayısı :2023
Öğretim Şekli :İkili

İkili

12:40 - 16.55

Bilimsel Etkinlikler

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Kızılay ile işbirliği yaparak kök hücre ve kan bağışı kampanyası yapıldı.Reyhanlı ilçesinde rekor kırarak yaklaşık 100 ünite kan toplandı.

Proje Çalışmaları

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Reyhanlıda bir ilki gerçekleştirerek Tubitak´ın düzenlediği 4006 projesini okulumuzda yaptık.