Okulumuz Tarihçesi

Okulumuz 1953 yılında MEB tarafından 1 derslikli ve 1 lojmanlı olarak yapılmış aynı yıl hizmete açılmıştır.Daha sonra yetersiz gelmesi nedeniyle tek derslik bölünerek çift dersliğe dönüştürülmüştür.Sonra öğrenci nüfusundaki artıştan dolayı 1984 yılında 2. kata yapılan 3 derslik ile toplam 5 derslik haline getirilmiştir.Böylece okulumuzun 1. kademesi müstakil hale getirilmiştir.2006-2007 eğitim öğretim yılına kadar Reyhanlı YİBO' ya gidip öğrenim gören öğrencilerimiz bu yılda 2 kademesi açıldığından köyümüzde öğrenim görmeye başlamışlardır.Eski hizmet binamızın hem yetersiz hem de güvensiz olması nedeniyle şu an kullandığımız yeni hizmet binamız yapılmış olup, 2009-2010 eğitim öğretim yılından itibaren faaliyete geçmiş olup halen burada eğitimimiz devam etmektedir.Okulun 1 dekar kadar uygulama bahçesi 2 dekar kadar oyun alanı olmak üzere 3 dekar boşluğu vardır.